Το FX Παρήγγειλε Το "Feud"

0

Το δίκτυο FX παρήγγειλε το "Feud", την νέα τηλεοπτική σειρά του Ryan Murphy που θα έχει την μορφή ανθολογίας, με την κάθε σαιζόν να εστιάζει σε κάποια διάσημη διαμάχη του παρελθόντος.

"Η πρώτη σαιζόν του Feud εστιάζει στην θρυλική αντιπαλότητα ανάμεσα σε δυο απο τις μεγαλύτερες γυναίκες ηθοποιούς όλων των εποχών, την Joan Crawford και την Bette Davis. Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 1962, σε μια ταινία που ήλπιζαν ότι θα αναζωογονούσε τις καριέρες τους. Το αποτέλεσμα ήταν το "What Ever Happened to Baby Jane?", μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και 5 υποψηφιότητες για Oscar. Ομως για τις δυο πρωταγωνίστριες, το να δουλέψουν μαζί ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Ryan Murphy ("Glee", "American Horror Story"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Brad Pitt και Dede Gardner.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Joan Crawford και Bette Davis, βρίσκονται οι Jessica Lange και Susan Sarandon αντίστοιχα, ενω πρωταγωνιστούν επίσης οι Alfred Molina, Stanley Tucci, Judy Davis και Dominic Burgess.

Με την κάθε σαιζόν των οκτώ επεισοδίων να εστιάζει και σε μια διαφορετική διάσημη διαμάχη, η νέα σειρά του Ryan Murphy με τους πολύ αξιόλογους συντελεστές, φαντάζει ενδιαφέρουσα αλλά ταυτόχρονα και κάπως μονότονη θεματικά.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Fox 21 TV Studios και της Plan B, θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει μέσα στο 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.