Το FX Παρήγγειλε την Πλήρη Πρώτη Σαιζόν του "The Strain"

0

Πρίν απο περίπου ένα χρόνο είχαμε αναφερθεί στο "The Strain", την μεταφορά στην τηλεόραση της τριλογίας βιβλίων, που έγραψε ο Guillermo del Toro ("Pan's Labyrinth", "Hellboy") και ο Chuck Hogan ("The Town").

Η αρχική συμφωνία με το δίκτυο FX, ήταν η σειρά να περάσει πρώτα απο την ψυχοφθόρα διαδικασία του πιλοτικού επεισοδίου και μετά αν τα αποτελέσματα του πιλότου ήταν θετικά, το δίκτυο θα προχωρούσε με ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Σήμερα όμως, το δίκτυο FX ανακοίνωσε ότι παρήγγειλε και τα 13 επεισόδια της πρώτης σαιζόν, χωρίς καν να έχει προβληθεί το επεισόδιο πιλότος. Κάτι που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι του FX έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι απο το αρχικό υλικό.

"Το "The Strain" είναι ένα υψηλού επιπέδου θρίλερ που αφηγείται την ιστορία του επιδημιολόγου Ephraim Goodweather (Corey Stoll) και επικεφαλή του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων της Νέας Υόρκης. Αυτός και η ομάδα του καλούνται να εξερευνήσουν ένα μυστηριώδες ξέσπασμα ιού, ο οποίος έχει σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα ένα αρχαίο στέλεχος του βαμπιρισμού. Καθώς η επιδημία εξαπλώνεται, ο Ephraim, η ομάδα του και μια σύμπραξη κατοίκων της πόλης, ρίχνονται στο πόλεμο για την σωτηρία της ανθρωπότητας."

Το πρώτο βιβλίο με τίτλο "The Strain" εκδόθηκε το 2009 ενώ ακολούθησαν το 2010 το "The Fall" και το 2011 το "The Night Eternal".

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι del Toro & Hogan, ενώ στη θέση του showrunner και παραγωγού βρίσκεται ο Carlton Cuse (Lost). Πρωταγωνιστούν οι John Hurt, Corey Stoll, Kevin Durand, Mia Maestro, Sean Astin, Leslie Hope, Robert Maillet, Miguel Gomez, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2014, ενώ το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Guillermo del Toro.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.