Το FX Παρήγγειλε Το "Trust" Του Danny Boyle

0

Σύμφωνα με το EW, το δίκτυο FX παρήγγειλε τα πρώτα δέκα επεισόδια απο το "Trust", την τηλεοπτική σειρά του σκηνοθέτη Danny Boyle ("Trainspotting"), που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και ειδικότερα στην πάμπλουτη οικογένεια των Getty.

"Το Trust καταγράφει την ιστορία της οικογένειας Getty και ειδικότερα στον John Paul Getty III, τον κληρονόμο της περιουσίας του πετρελαίου. Η πρώτη σαιζόν εξελίσσεται το 1973, όταν ο νεαρός Getty απάγεται στη Ρώμη, με τους μαφιόζους απαγωγείς του να θεωρούν σίγουρο ότι θα εισπράξουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια για λύτρα, αλλά τελικά να εκπλήσονται όταν κανείς απο την οικογένεια δεν ανταποκρίνεται.

Δυστυχώς, η Ιταλική αστυνομία θεωρεί την υπόθεση ως φάρσα και αρνείται να την ερευνήσει, ο πατέρας του Paul βρίσκεται χαμένος μέσα στην εξάρτηση του απο την ηρωίνη, ενώ ο παππούς του είναι εγκατεστημένος σε μια έπαυλη στην Αγγλική εξοχή με πέντε ερωμένες. Η μοναδική ελπίδα του Paul είναι η μητέρα του, η οποία όμως είναι απένταρη."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Simon Beaufoy ("127 Hours," "Slumdog Millionaire"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Danny Boyle, ο οποίος αναμένεται να σκηνοθετήσει και κάποιο αριθμό επεισοδίων.

Το "Trust" αποτελεί την δεύτερη τηλεοπτική "ενασχόληση" του Danny Boyle, ο οποίος το 2014 υπήρξε παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς "Babylon".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.