Το FX Παρήγγειλε Την Σειρά "Shogun"

0

Το δίκτυο FX ανακοίνωσε πως παρήγγειλε το "Shogun", την limited σειρά των δέκα επεισοδίων, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του James Clavell. Η δημοφιλής νουβέλα του James Clavell εκδόθηκε το 1975 και μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση απο το NBC το 1980, με πρωταγωνιστές τους Richard Chamberlain και Toshirô Mifune.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

"Το Shōgun εξελίσσεται στην φεουδαρχική Ιαπωνία και καταγράφει την σύγκρουση δυο φιλόδοξων ανδρών απο διαφορετικούς κόσμους και μια μυστηριώδη γυναίκα σαμουράι που προσπαθεί να βρεί την θέση της. Ο John Blackthorne, είναι ένας ριψοκίνδυνος ναυτικός που ναυαγεί στην Ιαπωνία, μια χώρα που η ανοίκεια κουλτούρα της θα τον αναγκάσει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του. Ο Lord Toranaga, είναι ένας επιτείδιος και πανίσχυρος φεουδάρχης που μάχεται ενάντια στους δικούς του επικίνδυνους, πολιτικούς αντιπάλους. Ενώ η Lady Mariko, είναι μια γυναίκα με πολύτιμες ικανότητες αλλά ατιμασμένους οικογενειακούς δεσμούς, που θα πρέπει να αποδείξει την αξία και την αφοσίωση της."

Το σενάριο της νέας τηλεοπτικής μεταφοράς έχουν γράψει οι Eugene Kelly και Ronan Bennett ("Public Enemies", "Gunpowder"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Tim Van Patten ("Boardwalk Empire", "The Sopranos"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Andrew Macdonald, Michael De Luca και Michaela Clavell.

Με αξιόλογους συντελεστές και υπόβαθρο την νουβέλα του James Clavell, η νέα τηλεοπτική μεταφορά του "Shogun" αναμένεται σαν ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό γεγονός...

 

Το FX Παρήγγειλε Την Σειρά "Shogun"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.