Το FX Ετοιμάζει Το "The Cartel"

0

Πρίν απο τρία περίπου χρόνια είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση του Ridley Scott να σκηνοθετήσει το "The Cartel", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Don Winslow ("The Power of the Dog"), που εν μέρη είναι βασισμένη στη ζωή του El Chapo, του Μεξικανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών, η απόδραση του οποίου απο την φυλακή, έγινε το κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων πρίν απο μερικά χρόνια.

Ενα εγχείρημα που δεν υλοποιήθηκε ποτέ και που πλέον θεωρείται τελειωμένο για τον κινηματογράφο τουλάχιστον, καθώς σήμερα το δίκτυο FX ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα όχι μόνο της συγκεκριμένης νουβέλας, αλλά και των άλλων δυο της τριλογίας, το "The Power of the Dog" και το "The Border".

Το FX Ετοιμάζει Το "The Cartel"

"Βρισκόμαστε στο έτος 2004. Ο πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών [DEA] Art Keller, μάχεται στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών για περισσότερα απο 30 χρόνια, ενάντια στον Adán Barrera, τον επικεφαλή του El Federación, του πιο ισχυρού καρτέλ ναρκωτικών στο κόσμο και του υπεύθυνου για την βάναυση δολοφονία του συνεργάτη του Keller. Τελικά η σύλληψη του Barrera, στοίχισε στον Keller την γυναίκα που αγαπούσε και τα ιδανικά που προσπαθούσε να διαφυλάξει.

Ομως ο Barrera τελικά ξαναβγαίνει έξω και είναι αποφασισμένος να ξαναχτίσει την αυτοκρατορία που ο Keller κατέστρεψε. Χωρίς να επιθυμεί να ζήσει στον ίδιο κόσμο με τον Barrera, ο Keller ξεκινά μια δεκαετή οδύσσεια με σκοπό να τον εξοντώσει.

Η εμμονή του με την απόδοση δικαιοσύνης-εκδίκησης εξελίσσεται σε μια αδίστακτη πάλη που εξαπλώνεται απο τις πόλεις, τα βουνά και τις ερήμους του Μεξικό, μέχρι τους διαδρόμους ισχύος της Ουάσινγκτον και τους δρόμους της Βαρκελώνης και του Βερολίνου.

Το The Cartel είναι μια ιστορία εκδίκησης, τιμής και θυσίας, καθώς ένας άνδρας προσπαθεί να αντικρύσει το διάβολο, χωρίς όμως να χάσει την ψυχή του. Είναι η ιστορία του πολέμου των ναρκωτικών και των ανδρών και γυναικών που συμμετείχαν σε αυτόν."

Σκοπός της απόκτησης είναι φυσικά η δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς, που θα υλοποιήσει ο Shane Salerno ("Savages"), σε συνεργασία με τον συγγραφέα των βιβλίων Don Winslow και τον Ridley Scott να βρίσκεται πλέον στη θέση του παραγωγού...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.