Το FX Ετοιμάζει Το "Redeemer"

0

Το δίκτυο FX ετοιμάζει το "Redeemer", μια νέα δραματική σειρά, που θα ενώσει ξανά τους Nic Pizzolatto και Matthew McConaughey, το δίδυμο πίσω απο την πρώτη σεζόν της αστυνομικής σειράς "True Detective" του HBO.

"Η ιστορία εστιάζει σε εναν πρώην ιερέα (Matthew McConaughey) και πλέον έκλυτο φύλακα ασφαλείας, του οποίου η αναζήτηση για μια αγνοούμενη γυναίκα στο Texas, θα τον οδηγήσει μέσα σε μια διεφθαρμένη εγκληματική συνομωσία. Την ίδια ώρα, το παρελθόν και το παρόν του αντηχούν και διαπλέκονται γύρω απο ενα μυστήριο κλιμακούμενης βίας και δόλου."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Nic Pizzolatto, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην νουβέλα "The Churchgoer", του Patrick Coleman. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πρώην ιερέα βρίσκεται ο Matthew McConaughey, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του FX, Eric Schrier:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την δημιουργική συνεργασία μας με τον Nic Pizzolatto και τον Matthew McConaughey στο 'Redeemer', ενα δίδυμο που ενώνεται ξανά μετά την πρώτη σεζόν του 'True Detective' του HBO. Επίσης, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την γενικότερη συνεργασία με τον Nic και ανυπομονούμε να υλοποιήσουμε νεα projects με τον ίδιο και τους συνεργάτες μας στην Fox 21 Television Studios."

Ο Nic Pizzolatto έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο την πρώτη σεζόν του "True Detective", η οποία απέσπασε 12 υποψηφιότητες για Emmy και 5 βραβεύσεις. Βέβαια, η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για την σειρά, καθώς τόσο η δεύτερη σεζόν, όσο και η τρίτη δεν κατάφεραν να μιμηθούν την επιτυχία της πρώτης, με αποτέλεσμα το HBO να αναζητά πλέον έναν νέο δημιουργό που θα φέρει νέα πνοή σε μια ενδεχόμενη τέταρτη σεζόν...

Το FX Ετοιμάζει Το "Redeemer"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.