Το FX Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "The Sparrow"

0

Το δίκτυο FX ετοιμάζει το "The Sparrow", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας επιστημονικής φαντασίας της Mary Doria Russell.

"Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα Ιησουϊτών ιερέων και επιστημόνων, με επικεφαλής τον γλωσσολόγο Πατέρα Emilio Sandoz, που θα έρθουν σε επαφή με ένα εξωγήινο είδος. Ερμηνεύοντας το ως σημάδι, το Βατικανό ετοιμάζει μια μυστική αποστολή σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη, με σκοπό την απόδειξη της ύπαρξης του Θεού σε όλο το σύμπαν. Δυστυχώς όμως, η αποστολή καταλήγει σε καταστροφή, με μοναδικό επιζώντα τον Πατέρα Sandoz, που επιστρέφοντας στη Γη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την έρευνα του Βατικανού για το επικείμενο σκάνδαλο."

Το FX Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μεταφορά Του "The Sparrow"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο Scott Frank ("Logan", "Godless"), ο δημιουργός του πολύ επιτυχημένης limited σειράς "Queen's Gambit", του Netflix, ενώ την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων έχει αναλάβει ο Johan Renck ("Chernobyl").

Η νουβέλα "The Sparrow" της Mary Doria Russell εκδόθηκε το 1996 και απέσπασε τα βραβεία Arthur C. Clarke, BSFA και Tiptree, ενώ το 1998 κυκλοφόρησε το sequel με τον τίτλο "Children of God".

Η τηλεοπτική μεταφορά που θα έχει τον χαρακτήρα limited με μικρό αριθμό επεισοδίων, αναμένεται να κάνει την τηλεοπτική της πρεμιέρα μέσα στο 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.