Το Freeform Παρήγγειλε Τo "Cloak and Dagger" Της Marvel

0

Σύμφωνα με το Variety, το δίκτυο Freeform (θυγατρικό του ABC) παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν του "Cloak and Dagger", της τηλεοπτικής μεταφοράς ενός απο τα λιγότερο γνωστά comics της Marvel, που δημιούργησε ο συγγραφέας Bill Mantlo και εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Ed Hannigan. Η πρώτη εμφάνιση του Cloak και της Dagger έγινε μέσα απο το τεύχος #64 του comic "Peter Parker, the Spectacular Spider-Man", τον Μάρτιο του 1982, ενώ ένα χρόνο αργότερα το δίδυμο απέκτησε την δική του έκδοση.

"Η ιστορία ακολουθεί το διαφυλετικό ρομάτζο ανάμεσα στην Tandy Bowen (Dagger) και τον Tyrone Johnson (Cloak), δυο εφήβους με τελείως διαφορετικά υπόβαθρα, που θα δούν τους εαυτούς τους να επιβαρύνονται και να αφυπνίζονται απο τις νέες σούπερ-δυνάμεις τους. Η Tandy εξαπολύει ακτίνες φωτός που εξουδετερώνουν τους ανθρώπους, ενώ ο Tyrone μπορεί να βυθίζει τους ανθρώπους στο απόλυτο σκοτάδι. Σύντομα οι δυο τους ανακαλύπτουν ότι είναι πολύ καλύτερα όταν είναι μαζί, όμως τα αίσθηματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον κάνει τον ήδη περίπλοκο κόσμο τους ακόμη πιο δύσκολο."

Αν και η σειρά δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή κανέναν συντελεστή, αυτό δεν εμπόδισε το Freeform να παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν, κάτι που μαρτυρά την δίψα που έχουν πλέον όλα τα δίκτυα για τις comic σειρές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα σειρά αναμένεται να έχει πιο ανάλαφρο τόνο καθώς θα απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο νεανικό κοινό, ακολουθώντας την συνταγή των Young Adult παραγωγών, ένα γεγονός που σε συνδυασμό με την περιορισμένη δημιουργική ελευθερία που μπορεί να παρέχει το Freeform, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.