Το Fox Ξεκίνησε Την Παραγωγή Του "Haunted"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Fox ξεκίνησε την παραγωγή του "Haunted", της νέας τηλεοπτικής σειράς τρόμου, των William Brent Bell και Chris Morgan.

"Μια σειρά τρόμου που εστιάζει σε μια πράκτορα του στρατού που συνεργάζεται με τον πρώην σύντροφό της - και νυν δαιμονολόγο - για να βοηθήσουν μια οικογένεια που αντιμετωπίζει μια δαιμονική εισβολή στο σπίτι της. Η υπόθεση της πρώτης σαιζόν ερευνά την αληθινή ιστορία ενός απο τα πιο στοιχειωμένα σπίτια της Αμερικής. Το δίδυμο με τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις περί πίστης, προσδοκά με τη λύση αυτού του μυστηρίου να λύσει και το μυστήριο του κατεστραμμένου παρελθόντος του".

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο William Brent Bell ("The Devil Inside"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Chris Morgan ("Fast & Furious", "Gang Related").

Βασισμένη έστω και χαλαρά στο βιβλίο "The Demon of Brownsville Road" του Bob Cranmer, η νέα σειρά του Fox υπόσχεται αληθινό τρόμο, κάτι πολύ θετικό (αν τελικά ισχύσει) καθώς οι αξιόλογες σειρές αυτού του είδους είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.