Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Hellfire"

0

Το δίκτυο Fox παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Hellfire", μια νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν της Marvel Comics και πιο συγκεκριμένα αυτό των X-Men.

To 'The Hellfire Club' είχε αποτελέσει το κεντρικό θέμα της ταινίας "X-Men: First Class", εκεί όπου τον ηγέτη της ομάδας είχε υποδυθεί ο Kevin Bacon.

"Η ιστορία εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 60' και ακολουθεί έναν νεαρό Ειδικό Πράκτορα που ανακαλύπτει ότι μια φιλόδοξη γυναίκα με υπερφυσικές ικανότητες, συνεργάζεται με μια μυστική κοινωνία εκατομμυριούχων, γνωστών και σαν 'The Hellfire Club', με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψουν οι Patrick McKay (“Star Trek 3”) και JD Payne (“Star Trek 3”), βασισμένοι σε μια ιστορία των Evan Katz ("24: Live Another Day") και Manny Coto (“24”).

Την παραγωγή θα συντονίσουν οι Lauren Shuler Donner ("X-Men: Days of Future Past", "The Wolverine"), Bryan Singer ("X-Men: Days of Future Past", "X-Men: Apocalypse"), Simon Kinberg ("X-Men: Days of Future Past", "Fantastic Four"), Jeph Loeb και Jim Chory ("Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.", "Marvel’s Daredevil").

Σύμφωνα με τον David Madden, Πρόεδρο Ψυχαγωγίας του Fox:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Marvel για να φέρουμε αυτόν τον κόσμο στην τηλεόραση, βασισμένοι σε αυτή την ζωηρή μυθολογία που συναρπάζει τους θαυμαστές εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί οι πανίσχυροι και δυναμικοί χαρακτήρες είναι πολύπλοκοι και εξωπραγματικοί, ο ρυθμός και η φαντασία είναι αμείωτη και η ιστορία εξελίσσεται κατά την διάρκεια μιας απο τις πιο εκρηκτικές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας. Ανυπομονούμε να εργαστούμε με αυτήν την απίστευτα ταλαντούχα ομάδα."

Η νέα και φιλόδοξη σειρά αποτελεί μια συμπαραγωγή της 20th Century Fox Television και της Marvel Television και θα έχει ως showrunners τους Evan Katz και Manny Coto.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.