Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Global Frequency"

0

Το δίκτυο Fox παρήγγειλε το πιλοτικό επεισόδιο του "Global Frequency", την μεταφορά του ομώνυμου comic του Warren Ellis που δημοσιεύθηκε μέσα απο την Wildstorm. Μια κίνηση που αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια μεταφοράς του comic, καθώς το 2005, ο παραγωγός John Rogers ("Leverage") προσπάθησε να μεταφέρει το comic στην τηλεόραση, όμως ο πιλότος διέρρευσε στο διαδίκτυο και η Warner Bros. αποφάσισε να βγάλει το project απο την πρίζα.

"Η Global Frequency είναι μια ανεξάρτητη, μυστική υπηρεσία πληροφοριών, επικεφαλής της οποίας είναι μια πρώην πράκτορας με το ψευδώνυμο Miranda Zero. Η οργάνωση αριθμεί 1.001 μέλη που επικοινωνούν μέσα απο ειδικά διαμορφωμένα κινητά βιντεοτηλέφωνα, που συντονίζονται μέσα απο ένα τηλεφωνικό κέντρο που συντονίζει μια νεαρή γυναίκα με το κωδικό όνομα Aleph.
Ο σκοπός της οργάνωσης είναι η προστασία και η διάσωση του κόσμου απο τις συνέπειες διαφόρων μυστικών project που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις του κόσμου."

Το σενάριο του πιλότου έχει αναλάβει ο Rockne S. O’Bannon ("Farscape", "Defiance"), ενώ στη παραγωγή βρίσκεται ο Jerry Bruckheimer.

Εχοντας κυριαρχήσει (πρός το παρόν) στο χώρο της τηλεόρασης απέναντι στην Marvel, η Warner Bros συνεχίζει την παραγωγή comic τηλεοπτικών σειρών, την ώρα που ήδη προβάλλονται οι σειρές "Arrow", "Flash", "Gotham", "Constantine" και προσεχώς οι σειρές "Supergirl" & "Lucifer".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.