Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Behind Enemy Lines"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Fox παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Behind Enemy Lines", την τηλεοπτική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας του John Moore, που κυκλοφόρησε το 2001 με πρωταγωνιστές τους Owen Wilson και Gene Hackman.

"Ενα αμερικανικό πλήρωμα καταρρίπτεται κατά την διάρκεια μιας μυστικής αποστολής πάνω απο την Βοσνία. Την ίδια ώρα, ο επιβλέπων αξιωματικός τους προσπαθεί να τους διασώσει, ενώ μια αξιωματικός της CIA στην Washington, 'πέφτει' πάνω σε μια συνομωσία που αφορά όλους τους εμπλεκομένους."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Jeffrey Nachmanoff ("Chicago Fire", "Homeland"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους John Davis, Wyck Godfrey και Marty Bowen.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς θα έχει κάποιες σεναριακές αλλαγές, καθώς ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας δεν καταρρίπτεται στη Βοσνία, αλλά στην Λατινική Αμερική, μια παραλλαγή που θα προσθέσει και τους διακινητές ναρκωτικών των καρτέλ στην πλοκή της σειράς.

Σύμφωνα με τον Jeffrey Nachmanoff:

"Ανταποκρίθηκα στον τίτλο γιατί το εγχείρημα είναι συναρπαστικό και πολιτικά επίκαιρο. Χρησιμοποιώ την ιστορία επιβίωσης σαν σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσω μια πολυδιάστατη αφήγηση που αφορά το στρατό, τους διακινητές ναρκωτικών και την τρομοκρατία."

Το "Behind Enemy Lines" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κινηματογραφικών ταινιών που θα μεταφερθούν σύντομα στην τηλεόραση, όπως το "Training Day", το "The Mist", το "Red" και πολλά άλλα...

Δείτε το trailer της ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.