Το Fox Παρήγγειλε Το "Minority Report" Και Το "Lucifer"

0

Το δίκτυο Fox παρήγγειλε τις τηλεοπτικές σειρές "Minority Report" και "Lucifer".

"Minority Report"

Minority Report fox

Το "Minority Report", είναι βασισμένο στη sci-fi ιστορία του Philip K. Dick και την κινηματογραφική ταινία του Steven Spielberg, που κυκλοφόρησε το 2002 με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

"Η σειρά εξελίσσεται 10 χρόνια μετά το τέλος του προγράμματος Precrime στην Washington. Ενα απο τα τρία μέντιουμ πασχίζει να ζήσει μια "φυσιολογική" και ανθρώπινη ζωή, αλλά εξακολουθεί να στοιχειώνεται απο οράματα του μέλλοντος. Σύντομα θα συναντήσει μια detective με προβληματικό παρελθόν, η οποία μπορεί να τον βοηθήσει να βρεί ένα τρόπο να αξιοποιήσει το χάρισμα του, δίνοντας έτσι ένα νόημα στη ζωή του."

Showrunner της σειράς θα είναι ο Kevin Falls ("Franklin & Bash"), ενώ το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Max Borenstein ("Godzilla" – 2014, "Seventh Son"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Steven Spielberg και την Amblin Television.

Πρωταγωνιστούν οι Meagan Good ("Californication"), Wilmer Valderrama ("From Dusk Till Dawn - TV"), Daniel London ("Manhattan"), Laura Regan ("Mad Men"), Stark Sands, Li Jun Li, Zhane Hall, Nahanni Johnstone, Connor Fielding, Owen Fielding, Zhane Hall.


"Lucifer"

Lucifer fox

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά ενός ακόμη χαρακτήρα της DC Comics. Ο Lucifer που βασίστηκε οπτικά στον David Bowie, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σαν υποστηρικτικός χαρακτήρας, στα comics "The Sandman", "The Demon" και "The Spectre" της DC Comics.

Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς έχει αναλάβει ο Tom Kapinos ("Californication", "Dawson's Creek"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον showrunner Joe Henderson ("Almost Human") και τον Len Wiseman ("Underworld") που θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο.

"Η ιστορία εστιάζει στον Lucifer, ο οποίος βαριεστημένος και δυστυχισμένος σαν ο Άρχοντας της Κόλασης, παραιτείται του θρόνου του και εγκαταλείπει το βασίλειο του για την υπέροχη παράνοια του Los Angeles, εκεί όπου θα αποκτήσει ενδιαφέρον, βοηθώντας την αστυνομία στην σύλληψη των κακοποιών."

Πρωταγωνιστούν οι Tom Ellis ("Miranda" - TV Series), Lauren German ("Chicago Fire"), Rachael Harris ("Suits"), Lesley-Ann Brandt ("Spartacus"), Nicholas Gonzalez ("Sleepy Hollow"), DB Woodside, Scarlett Estevez και Jonathan Salisbury.

Και οι δυο σειρές θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του Fox για την σαιζόν 2015-2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.