Το Fox Ετοιμάζει Το Prequel Του "24"

0

Υστερα απο την αποτυχημένη προσπάθεια να αναβιώσει το franchise του "24" με το "24: Legacy", το δίκτυο Fox αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά, αυτή την φορά με μια σειρά prequel που θα εστιάζει στον νεότερο Jack Bauer.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σενάριο της νέας σειράς που επίσης θα εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, θα γράψουν οι Joel Surnow και Bob Cochran, οι δημιουργοί της original σειράς, οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Howard Gordon.

Το Fox Ετοιμάζει Το Prequel Του "24"

Η original σειρά ξεκίνησε το 2001 απο τους παραγωγούς-σεναριογράφους Joel Surnow ("La Femme Nikita", "Miami Vice") και Bob Cochran ("The Commish", "La Femme Nikita"), και ολοκληρώθηκε το 2010 ύστερα απο 8 σαιζόν και 20 βραβεία Emmy.To “24” επέστρεψε στους τηλεοπτικές δέκτες το 2014 με τη μίνι σειρά "24: Live Another Day", που αν και δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα συγκέντρωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τόσο υψηλά που οι παραγωγοί και το δίκτυο αποφάσισαν την περαιτέρω εκμετάλλευση της.

Όμως αυτό που δεν υπολόγισε το δίκτυο Fox, είναι πως η επιτυχία της original σειράς οφείλεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στην παρουσία του Kiefer Sutherland, ο οποίος στο ρόλο της καριέρας του κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο ήρωα απο το πουθενά.

Εναν χαρακτήρα που πλέον θα κληθεί να ενσαρκώσει σε νεότερη ηλικία ένας νέος ηθοποιός, σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη αποστολή...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.