Το Fox Απέκτησε Το "The Code"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Fox απέκτησε τα δικαιώματα του "The Code", την νέα δραματική τηλεοπτική σειρά του Graham Yost.

"Βασισμένη στην ομώνυμη αυστραλέζικη τηλεοπτική σειρά, η ιστορία εστιάζει σε δυο πολύ διαφορετικά αδέλφια, έναν δημοσιογράφο και έναν hacker, οι οποίοι θα ανακαλύψουν πληροφορίες που αυτοί στα υψηλότερα επίπεδα της πολιτικής εξουσίας θα σκότωναν για να διατηρήσουν μυστικές."

Το σενάριο της αμερικανικής διασκευής έχουν γράψει οι Graham Yost και Fred Golan, το δίδυμο πίσω απο την τηλεοπτική σειρά "Justified" του FX, οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Michael Dinner ("Chicago Hope", "Justified").

Η πρώτη σαιζόν της original σειράς της Shelley Birse, έκανε πρεμιέρα στην Αυστραλία το 2014 με πρωταγωνιστές τους Ashley Zukerman ("Manhattan"), Dan Spielman ("The Hunter"), Adele Perovic ("SLiDE") και Lucy Lawless ("Xena", "Spartacus"). Μια πρώτη σαιζόν που συνοδεύτηκε απο μεγάλη επιτυχία, με εξαιρετικές κριτικές και βραβεία, που οδήγησαν στην ανανέωση της και για μια δεύτερη σαιζόν, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016.

Την υλοποίηση της αμερικανικής σειράς έχει αναλάβει η Sony Pictures TV.

Δείτε το trailer της original σειράς:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.