Το Fox Απέκτησε Το Μεταφυσικό Δράμα Των Katz & Coto

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Fox απέκτησε το ατιτλοφόρητο μεταφυσικό δράμα των Evan Katz και Manny Coto, των παραγωγών του "24: Live Another Day".

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα βετεράνο του πολέμου του Ιράκ, που βιώνει μια μεταφυσική επίθεση που αφήνει την γυναίκα του σε ένα ανεξήγητο κόμα. Υστερα απο απο αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία, ξεκινά μια προσπάθεια να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω απο τις επιθέσεις αυτού του είδους. Αν και αυστηρά μοναχικός, οι περιστάσεις τον αναγκάζουν να συνεργαστεί με μια φιλόδοξη αλλά όχι και τόσο επιτυχημένη ομάδα κυνηγών φαντασμάτων. Επικεφαλής της ομάδας είναι μια πρώην καθηγήτρια πανεπιστημίου, που απολύθηκε λόγω της έρευνας της με τα μυστηριώδη φαινόμενα και πλέον είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει την φήμη της και την ακαδημαϊκή της καριέρα. Ολοι μαζί, θα καταγράψουν επικίνδυνα, βίαια και πραγματικά τρομακτικά περιστατικά."

Την σκηνοθεσία της νέας σειράς έχει αναλάβει ο Michael Cuesta ("Babylon Fields", "Six Feet Under", "Homeland"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Evan Katz και Manny Coto.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.