Το Fox Απέκτησε Τα Comics "Deep State" & "The Rinse"

0

Το δίκτυο Fox απέκτησε απο τον εκδοτικό οίκο BOOM! Studios, τα δικαιώματα της μεταφοράς στην τηλεόραση των comics "Deep State" και "The Rinse".

"Deep State"

"Η σειρά εστιάζει στην υποψιασμένη πράκτορα του FBI, Katherine Branch, η οποία στρατολογείται απο ένα σκιώδη τομέα της κυβέρνησης, γνωστό και ως Control. Εκεί θα ανακαλύψει το ρόλο του τομέα, ο οποίος είναι να προωθεί θεωρίες συνομωσίας με σκοπό την απόσπαση της προσοχής του κοινού απο διάφορα περίεργα γεγονότα και ανεξήγητα φαινόμενα. Σε συνεργασία με τον πράκτορα του Control, John Harrow, η Branch ανακαλύπτει το πόσο μακριά φτάνει το Control για να κρύψει την αλήθεια και το πόσο κινδυνεύουν οι ζωές τους."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Anna Fricke (Being Human), βασισμένη στο ομώνυμο comic που δημιούργησαν οι Justin Jordan και Ariela Kristantina.

"The Rinse"

"Η σειρά ακολουθεί τον Jeff Sinclair, ένα άνθρωπο του υποκόσμου που ξεπλένει βρώμικο χρήμα και που άθελα του θα βρεθεί σε ένα πολύ επικίνδυνο κόλπο, που αφορά το ξέπλυμα $25 εκατομυρίων που εκλάπησαν απο ένα καζίνο."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Mick Betancourt (Necessary Roughness), βασισμένος στην μίνι εικονογραφημένη σειρά που δημιούργησαν οι Gary Phillips και Marc Laming.

Οι δυο νέες σειρές αποτελούν το πρώτο κομμάτι της συμφωνίας ανάμεσα στην 20th Century Fox TV και την BOOM! Studios, ο κατάλογος της οποίας περιλαμβάνει περισσότερους απο 120 τίτλους.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.