Το "Fatal Attraction" Γίνεται Τηλεοπτική Σειρά

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount ετοιμάζει την μεταφορά στην μικρή οθόνη του "Fatal Attraction", της κινηματογραφικής ταινίας του Adrian Lyne, που κυκλοφορησε το 1987.

"Ο Dan Gallagher, επιτυχημένος δικηγόρος, απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή με την σύζυγό του και την κόρη του. Κάποιο βράδυ και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ραντεβού γνωρίζεται με την Alex, μία δυναμική, αλλά μοναχική γυναίκα. Ο Dan παρασύρεται από την γοητεία της και περνούν τη νύχτα μαζί. Ενώ όμως γι’ αυτόν η γνωριμία τους ήταν κάτι το εφήμερο και επιπόλαιο, για την Alex τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς αποκτά έμμονες ιδέες για τον Dan. Τελικά ξεπερνά τα όρια και δεν διστάζει να απειλήσει την ηρεμία της οικογενειακής του ζωής με ολέθριες συνέπειες..."

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν αναλάβει οι Maria και Andre Jacquemetton ("Mad Men"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Stanley R. Jaffe και Rosalie Swedlin.

Το ψυχο-σεξουαλικό θρίλερ του Adrian Lyne ("Jacob's Ladder", "Nine 1/2 Weeks"), κυκλοφόρησε το 1987 και είχε ως πρωταγωνιστές τους Michael Douglas και Glenn Close. Με εξαιρετικές ερμηνείες και μια ιδιαίτερα προχωρημένη πλοκή για την εποχή, η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και δικαίως θεωρείται ακόμη και σήμερα ως ένα απο τα πιο εμβλητικά ψυχολογικά θρίλερ.

Τώρα, το πώς θα δουλέψει η πλοκή της "Ολέθριας Σχέσης" σε μορφή τηλεοπτικής σειράς και το πως θα προσαρμοστεί στη νέα εποχή, είναι κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί απο τους συντελεστές που θα υλοποιήσουν την μεταφορά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.