Το Epix Ετοιμάζει Το "Jerusalem’s Lot"

0

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί η αίσθηση οτι όλα τα βιβλία και οι ιστορίες του Stephen King θα μεταφερθούν στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο. Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, μια ακόμη παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, αυτή την φορά για την τηλεόραση. Ο λόγος γίνεται για το "Jerusalem’s Lot", μια σύντομη ιστορία του διάσημου συγγραφέα που αποτελεί το άτυπο prequel του πολύ πιο δημοφιλούς "Salem’s Lot".

"Η ιστορία εξελίσσεται στην δεκαετία του 1850 και ακολουθεί εναν άνδρα, ο οποίος ύστερα απο τον θάνατο της γυναίκας του, φέρνει τα παιδιά του στο Preacher’s Corners του Maine."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψουν οι Jason Filardi και Peter Filardi ("Flatliners", "Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King", "Salem's Lot"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών. Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον ταλαντούχο Adrien Brody ("The Pianist"), ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που τον πλαισιώσουν.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Epix, Michael Wright:

"Αυτή η σειρά αποτελεί μια έντονη και πολύ τρομακτική διασκευή, κλασικού γοτθικού τρόμου. Ανυπομονούμε να εργαστούμε με την υπέροχη ομάδα των Donald De Line και Jason & Peter Filardi και φυσικά τον εξαιρετικό πρωταγωνιστή μας Adrien Brody. Όταν μιλάμε για τρόμο, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο απο τον Stephen King."

Η σειρά των δέκα επεισοδίων, που ακόμη βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2021, μέσα απο το δίκτυο Epix...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.