Το Disney+ Παρήγγειλε Την Σειρά Του "Hawkeye"

0

Αν και ο Hawkeye δεν είναι και ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας απο τους "Avengers", η αξιοποίηση του (κινηματογραφική ή τηλεοπτική) απο την Marvel, είναι ενα θέμα που πλανάται εδώ και αρκετά χρόνια. Ενα θέμα που φαίνεται πως λύθηκε, καθώς πλέον η Disney διαθέτει την δική της πλατφόρμα streaming και πλέον μπορεί να την τροφοδοτεί με όλα τα ριψοκίνδυνα για τον κινηματογράφο projects.

Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, ο χαρακτήρας θα πάρει τον δρόμο της τηλεόρασης και θα έχει τον χαρακτήρα της limited σειράς. Στο ρόλο του Hawkeye θα επιστρέψει ο Jeremy Renner ("The Avengers", "The Hurt Locker"), αλλά όχι για πολύ καθώς ο σχεδιασμός αναφέρει πως ο χαρακτήρας του Clint Barton/Hawkeye θα λειτουργήσει σαν μέντορας που θα παραδώσει τα καθήκοντα του ήρωα στην Kate Bishop, τον χαρακτήρα απο τους Young Avengers.

Το Disney+ Παρήγγειλε Την Σειρά Του "Hawkeye"

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα της νεαρής ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Kate Bishop, οι φήμες θέλουν σαν φαβορί την Katherine Langford, την 23χρονη Αυστραλή που έγινε γωστή μέσα απο την τηλεοπτική σειρά "13 Reasons Why" του Netflix.

Το Disney+ Παρήγγειλε Την Σειρά Του "Hawkeye"

Όπως και έχει, η κίνηση της Marvel να "στείλει" τον Hawkeye στο Disney+ φανερώνει πως η δυναμική του ήρωα δεν δικαιολογούσε την δική του αυτόνομη κινηματογραφική ταινία και πως η λειτουργία της νέας υπηρεσίας streaming, θα βασιστεί (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της τουλάχιστον) σε δευτεροκλασάτους ήρωες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.