Το Disney+ Ετοιμάζει Την Σειρά Του "Willow"

0

Αν και η υπηρεσία streaming Disney+ διαθέτει ένα πολύ πλούσιο κατάλογο από κινηματογραφικές ταινίες, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τις τηλεοπτικές σειρές, καθώς πέρα από το "The Mandalorian" δεν έχει να επιδείξει κάτι εξίσου αξιόλογο. Βέβαια, οι τσέπες της Disney είναι πολύ βαθιές και ήδη ετοιμάζει πολλές νέες σειρές που θα εμπλουτίσουν τον κατάλογο της.

Μια από αυτές είναι και το "Willow", η τηλεοπτική μεταφορά του κινηματογραφικού φιλμ που κυκλοφόρησε το 1988, με σκηνοθέτη τον Ron Howard ("A Beautiful Mind") και παραγωγό τον George Lucas ("Star Wars").

"Η σειρά εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του κινηματογραφικού φιλμ. Η σειρά εισάγει νέους χαρακτήρες στο μαγευτικό βασίλειο των νεράιδων και των δικέφαλων τεράτων Eborsisk και υποδέχεται ξανά τον ομώνυμο ήρωα Willow Ufgood, που υποδύεται ξανά ο μοναδικός Warwick Davis."

Στη θέση των showrunners βρίσκονται οι Jonathan Kasdan ("Solo") και Wendy Mericle ("Arrow"), ενώ την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο Jon M. Chu ("G.I. Joe: Retaliation", "Crazy Rich Asians"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Ron Howard και την Kathleen Kennedy.

Το Disney+ Ετοιμάζει Την Σειρά Του "Willow"

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη-παραγωγό Jon M. Chu:

"Μεγαλώνοντας στη δεκαετία του 80', το 'Willow' με επηρέασε σημαντικά. Η ιστορία των πιο γενναίων ηρώων στα πιο απρόσμενα μέρη, επέτρεψε σε εμένα, ένα παιδί από την Ασία που μεγάλωσε σε ένα Κινέζικο εστιατόριο με το όνειρο να πάει στο Hollywood, να πιστέψω στην δύναμη της δικής μας θέλησης, αποφασιστικότητας και φυσικά της μαγείας μέσα μας. Έτσι το γεγονός ότι θα δουλέψω με τους ήρωες μου, είναι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι όνειρο ζωής. Ο Jon Kasdan και η Wendy Mericle έχουν προσθέσει τόσο πρωτοποριακούς νέους χαρακτήρες και συναρπαστικές εκπλήξεις σε αυτή την διαχρονική ιστορία, που ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το επικό ταξίδι."

Ενώ σύμφωνα με τον Ron Howard:

"Είναι δημιουργικά συναρπαστικό, που όχι μόνο θα επισκεφτώ ξανά τον κόσμο και τους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Geroge Lucas, Bob Dolman και εγώ, αλλά και που το βιώσω μέσα από μια νέα, φρέσκια ματιά απο την φαντασία του Jon Kasdan και της Team Willow. Αυτό δεν είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν, είναι ένα δημιουργικό βήμα μπροστά και είναι φανταστικό που θα είμαι μέρος του."

Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του "Willow" θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.