Το Δίκτυο Fox Απέκτησε την Τηλεοπτική Σειρά "Gotham"

0

Υστερα απο έναν ιδαίτερα έντονο "πόλεμο" προσφορών, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox απέκτησε το δικαίωμα προβολής της νέας τηλεοπτικής σειράς "Gotham". Η νέα σειρά θα έχει ως πρωταγωνιστικό χαρακτήρα τον James Gordon, που δημιούργησαν οι Bill Finger και Bob Kane και που εμφανίστηκε για πρώτη φόρα δίπλα στον Batman στο τεύχος #27 που κυκλοφόρησε απο την DC Comics το 1939.

Η σειρά θα εστιάζει στον James Gordon, τον ντετέκτιβ της αστυνομίας της Gotham City, πρίν γίνει επίτροπος και πρίν γνωρίσει τον Batman, ένα χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Gary Oldman στην τριλογία "The Dark Knight", του Christopher Nolan.

Αν και η σειρά βασίζεται στον Batman, ο σκοτεινός ιππότης πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί (για ευνόητους λόγους), καθώς η σειρά θα παρουσιάσει το πώς έφτασε η "Gotham" στην διαφθόρα και την παρακμή αλλά και το πώς "γεννήθηκαν" οι διάσημοι κακοί της πόλης όπως ο "The Riddler", ο "Harvey Dent" και ίσως και ο "The Joker".

Υπεύθυνος της νέας σειράς θα είναι ο σεναριογράφος Bruno Heller ("Rome", "The Mentalist") ενώ πρός το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιός θα ενσαρκώσει τον James Gordon.

Υστερα απο το επιτυχημένο "Arrow", το "Gotham" αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια της DC Comics να κυριαρχήσει τουλάχιστον στο χώρο της τηλεόρασης, καθώς στο χώρο του σινεμά έχει χάσει κατά κράτος την μάχη απο την Marvel, που πλέον εισέρχεται δυνατά και στις τηλεοπτικές με το "Agents OF S.H.I.E.L.D." που έκανε πρεμιέρα εχθές στο ABC.

Υστερα απο την τραγική επιλογή του Ben Affleck σαν Batman, η DC Comics δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει τον πόλεμο των superheroes απέναντι στην παντοδύναμη Marvel, όμως στο τηλεοπτικό τοπίο, πρός το παρόν φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.