Οι τηλεοπτικές ανθολογίες τρόμου πάντα κέντριζαν το ενδιαφέρον των οπαδών του είδους. Σειρές όπως το “The Twilight Zone”, το “Tales From The Crypt”, το “Outer Limits” και το “Tales from the Darkside” ταξίδευαν για μισή ώρα τους τηλεθεατές σε κόσμους διαφορετικούς, φανταστικούς και πολλές φορές τρομακτικούς. Ετσι, ύστερα απο την απόκτηση των διακαιωμάτων για μελλοντική αξιοποίηση του “The Twilight Zone” απο την εταιρεία Appian Way Productions του Leonardo DiCaprio, άλλη μια σειρά τρόμου φαίνεται να παίρνει σειρά για reboot.
Σύμφωνα με το Deadline, το δίδυμο των σεναριογράφων-παραγωγών Alex Kurtzman και Robert Orci (“Fringe”, “Star Trek”) σε συνεργασία με τον Joe Hill (“Locke & Key”) – συγγραφέα και γιό του Stephen King, θα αναβιώσουν την τηλεοπτική σειρά “Tales of the Darkside” για λογαριασμό του δικτύου CW.
Η τηλεοπτική ανθολογία τρόμου δημιουργήθηκε το 1984 απο τον George A. Romero (“Night of the Living Dead”) και προβλήθηκε για 4 χρόνια. Το κάθε επεισόδιο αποτελούνταν απο μια αυτοτελή ιστορία που κινούνταν στο είδος του τρόμου, του φανταστικού και του μεταφυσικού, γραμμένες απο διαφορετικούς διάσημους horror masters όπως ο Stephen King και ο Clive Barker. Tο 1990 η σειρά κυκλοφόρησε και σε μορφή ταινίας με το “Tales from the Darkside: The Movie”.

Αν και οι Kurtzman και Orci δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε σενάρια τρόμου, καθώς κινούνται σε πιο αποστειρώμενες ιστορίες όπως το τηλεοπτικό “Sleepy Hollow”, η παρουσία του Joe Hill και κατά συνέπεια του Stephen King, αφήνει αρκετά περιθώρια αισιοδοξίας.