Το "Dial M For Murder" Του Hitchcock, Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το THR, η MGM ετοιμάζει το "Dial M For Murder", μια τηλεοπτική ανθολογία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο φίλμ του Alfred Hitchcock με πρωταγωνίστρια την Grace Kelly. Το φιλμ του Hitchcock κυκλοφόρησε το 1954 (με ελληνικό τίτλο Τηλεφωνήσατε Ασφάλεια Αμέσου Δράσεως), βασισμένο και αυτό με την σειρά στο θεατρικό έργο του Frederick Knott. Μια πλοκή που αποτέλεσε και την πηγή έμπνευση της ταινίας "A Perfect Murder" [1998], με τους Michael Douglas και Gwyneth Paltrow.

"Η ιστορία ακολουθεί έναν άνδρα που σχεδιάζει να δολοφονήσει την εύπορη σύζυγο του, με σκοπό να κληρονομήσει την περιουσία της. Όταν μαθαίνει πως η ανυποψίαστη σύζυγος διατηρεί μια ερωτική σχέση, κανονίζει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο εκβιασμό που θα έχει σαν αποτέλεσμα την δολοφονία της. Όμως το σχέδιο βγαίνει γρήγορα εκτός προγράμματος και θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για μην χάσει τα πάντα."

Το "Dial M For Murder" Του Hitchcock, Στην Τηλεόραση

Δημιουργός της τηλεοπτικής μεταφοράς είναι ο Michael Mitnick ("The Giver", "Vinyl"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Terence Winter, τον σεναριογράφο των σειρών "Boardwalk Empire", "The Sopranos" και "Vinyl".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, η κάθε σεζόν της τηλεοπτικής ανθολογίας θα έχει διαφορετική ιστορία και πρωταγωνιστές. Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει ως κεντρική πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander ("Ex Machina", "Tomb Raider"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Αν και η πλοκή του "Dial M For Murder" υπήρξε αρκετά ανατρεπτική και ενδιαφέρουσα, η δημιουργία μιας ανθολογίας με πολλές σεζόν και διαφορετικές αντίστοιχα ανατρεπτικές ιστορίες, φαντάζει σαν ένα δύσκολο έργο για τους σεναριογράφους...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.