Το CW Παρήγγειλε Το "DC’s Legends of Tomorrow"

0

Το δίκτυο CW παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν του "DC’s Legends of Tomorrow", της spinoff σειράς απο το σύμπαν των σειρών "Arrow" και "The Flash", που θα περιλαμβάνει 4 χαρακτήρες απο τις δυο σειρές, αλλά και τρείς νέους χαρακτήρες της DC που δεν έχουμε δεί ποτέ στην τηλεόραση.

"Οταν οι ήρωες δεν είναι αρκετοί.. ο κόσμος χρειάζεται θρύλους. Εχοντας δεί το μέλλον, κάποιος θα προσπαθήσει να το εμποδίσει, ο χρόνο-ταξιδευτής Rip Hunter αναλαμβάνει να συγκεντρώσει μια ανόμοια ομάδα που απαρτίζεται τόσο απο ήρωες, όσο και απο "κακούς" με σκοπό να αντιμετωπίσουν μια ασταμάτητη απειλή, που δεν απειλεί μόνο τον πλανήτη αλλά και την ύπαρξη των πάντων. Θα μπορέσει αυτή η ετερόκλητη ομάδα να κερδίσει απέναντι σε μια αθάνατη απειλή, που όμοια της δεν έχουν ξαναδεί ποτέ?"

Στη θέση των παραγωγών της νέας σειράς θα βρεθούν και πάλι οι Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg και Sarah Schechter, οι οποίοι έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να στήσουν το τηλεοπτικό σύμπαν της DC Comics.

Πρωταγωνιστούν οι Victor Garber ("The Flash", "Alias"), Brandon Routh ("Arrow", "Superman Returns"), Arthur Darvill ("Doctor Who"), Caity Lotz ("Arrow"), Ciarra Renee ("Pippin"), Franz Drameh ("Edge of Tomorrow"), Dominic Purcell ("The Flash", "Prison Break"), Wentworth Miller ("The Flash", "Prison Break").

Η νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.