Το CW Παρήγγειλε Τον Πιλότο "The Valiant"

0

Το δίκτυο CW παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "The Valiant", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας που έγραψε η Lesley Livingston.

"Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες της Κέλτισσας πριγκήπισσας Fallon. Αν και έχει εκπαιδευτεί για τον πόλεμο, πολύ γρήγορα συλλαμβάνεται απο τις Ρωμαϊκές δυνάμεις του Ιούλιου Καίσαρα, κατά την διάρκεια της εκστρατείας του στη Britania. Αμέσως μετά πωλείται σε μια σχολή για γυναίκες μονομάχους.
Οταν θα βρεθεί να αγωνίζεται στο διάσημο Κολοσσαίο της Ρώμης, εκεί θα πρέπει να αγωνιστεί για την ζωή της μπροστά στον άνθρωπο που την φυλάκισε, τον Ιούλιο Καίσαρα."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει η Laurie Arent ("NCIS: New Orleans"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με την Mary Beth Basile.

Με πλοκή που θυμίζει κάτι απο το "Gladiator" αλλά με γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, η νέα σειρά του CW θα χρειαστεί ένα σοβαρό budget για να υλοποιηθεί σωστά, ένα budget που συνήθως παρέχουν μόνο το HBO και το Netflix.

Η σειρά θα περάσει απο την διαδικασία του πιλοτικού επεισοδίου και αν αυτό ικανοποιήσει τα στελέχη του δικτύου, τότε το CW θα παραγγείλει την πρώτη σαιζόν, που πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019...

 

Το CW Παρήγγειλε Τον Πιλότο "The Valiant"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.