Το Comic "The Boys" Στην Τηλεόραση?

0

Η κινηματογραφική μεταφορά του "The Boys", του comic που έγραψε ο Garth Ennis και εικονογράφησε ο Darick Robertson, πλανάται γύρω απο το Hollywood εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα όμως με το BirthMoviesDeath τον τελευταίο καιρό το project φαίνεται να έχει επανέλθει για τα καλά στην ατζέντα, οχι όμως για τον κινηματογράφο αλλά για την τηλεόραση, με επικεφαλής τους Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview", "Preacher"), οι οποίοι προσπαθούν να "πουλήσουν" το εγχείρημα σε ένα απο τα μεγάλα συνδρομητικά δίκτυα της Αμερικής.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, Ομως οι περισσότεροι απο αυτούς είναι διεφθαρμένοι απο την φήμη και την δόξα και συχνά παρουσιάζουν ανάρμοστες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο, η CIA δημιούργησε μια υπερ-ομάδα ασφαλείας, γνωστή και σαν οι "The Boys", που καθήκον της είναι να επιβλέπει την κοινότητα των σούπερ ηρώων."

Το δίδυμο των Rogen και Goldberg που έχει ήδη αναλάβει την μεταφορά του comic "Preacher", που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016 στο AMC, φιλοδοξεί σε μια συμφωνία με συνδρομητικό και όχι ελεύθερο δίκτυο, καθώς θεωρεί οτι η μεταφορά ενός τόσο βίαιου comic στην τηλεόραση απαιτεί μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ελευθερία που μόνο τα συνδρομητικά δίκτυα μπορούν να παρέχουν.

Ομως εκτός απο το θέμα της ελευθερίας κινήσεων, υπάρχει και το θέμα του προϋπολογισμού. Οταν πρίν απο μερικά χρόνια, ο σκηνοθέτης Adam McKay ("Step Brothers", "The Other Guys") προσπάθησε να μεταφέρει το comic στον κινηματογράφο απαίτησε το διόλου ευκαταφρόνητου ποσό των 100 εκατομμυρίων, ένα ποσό που αν ισχύει και για την τηλεοπτική σειρά, μόνο το HBO θα μπορούσε να διαθέσει.

Αν τελικά ξεπεραστεί το θέμα του υψηλού προϋπολογισμού, η τηλεοπτική μεταφορά του σκοτεινού και βίαιου comic του Garth Ennis, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά...

Το Comic "The Boys" Στην Τηλεόραση?

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.