Το Comic "Hack/Slash" Στην Τηλεόραση

0

Αν και η προσπάθεια μεταφοράς του comic "Hack/Slash" στον κινηματογράφο δεν είχε αίσιο τέλος, αυτό δεν αποτέλεσε και το τέλος του εγχειρήματος, καθώς στην εποχή μας ότι δεν καταφέρνει να μεταφερθεί στο σινεμά, καταλήγει στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το THR λοιπόν, οι παραγωγοί Adrian Askarieh ("Hitman") και Ray Ricord ("Limitless" - TV Series), σε συνεργασία με την Relativity Television ετοιμάζουν μια τηλεοπτική μεταφορά του comic, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη έκβαση αυτή τη φορά.

Το comic τρόμου των Tim Seeley και Stefano Caselli, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 απο την Devil's Due Publishing και αργότερα αποκτήθηκε απο την Image Comics.

"Η ιστορία ακολουθεί την Cassie Heck, το κορίτσι που επιβιώνει πάντα στο τέλος της κάθε ταινίας τρόμου (Final Girl). Ομως η επιβίωση απο τα χέρια όλων των τεράτων-δολοφόνων, δεν αρκεί για την Cassie που αναλαμβάνει δράση και πλέον καταδιώκει όλους τους τρομακτικούς δολοδόνους, που προκαλούν κακό στους αθώους. Μαζί της στα ταξίδια βρίσκεται ο θηριώδης Vlad και οι δυο τους ξεκινούν να αποδίδουν την δικαιοσύνη στα αρπακτικά."

Hack-Slash-Cassie-and-Vlad

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Skip Woods ("Swordfish", "X-Men Origins: Wolverine"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Adrian Askarieh και Ray Ricord.

Το "Hack/Slash" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τηλεοπτικών μεταφορών comic που διαθέτουν πιο σκοτεινές και βίαιες ιστορίες, όπως το "Legion", το "Hellfire", το "Preacher" και το "Outcast"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.