Το Comic "El Pantera" Μεταφέρεται Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Universal Cable Productions ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του "El Pantera", το μεξικάνικο comic που έγραψε ο Daniel Muñoz στην δεκαετία του 90'. Το 2007 το comic του Muñoz μεταφέρθηκε στην μεξικανική τηλεόραση απο το κανάλι Canal 5 και ολοκληρώθηκε ύστερα απο τρείς σαιζόν και συνολικά 41 επεισόδια.

"Ο Gervasio Robles Villa, γιος ενός λευκού άνδρα και μιας Ινδιάνας γυναίκας, βρίσκεται φυλακισμένος για την δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του, ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Κατά το διάστημα της κράτησης του έμαθε τη γλώσσα Wushu απο ένα μυστηριώδη άνδρα με το όνομα "El Indio", έναν Αμερικανό Ιθαγενή που καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή. Όμως, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Porfirio Ayala είναι πεπεισμένος για την αθωότητα του Villa και αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο υπό έναν όρο: θα πρέπει να εργαστεί μυστικά με την αστυνομία με σκοπό την σύλληψη εγκληματιών που ταλαιπωρούν την πόλη. Τώρα, ο El Pantera θα πρέπει να βρεί ξανά τον εαυτό του και να ανακαλύψει το πεπρωμένο του..."

Το σενάριο της μεταφοράς θα αναλάβει ο γνωστός σεναριογράφος και συγγραφέας comic Warren Ellis, ενώ την παραγωγή θα επιβλέψει η Gale Anne Hurd, η παραγωγός του "The Walking Dead".

Η νέα τηλεοπτική σειρά θα αποτελέσει μια συμπαραγωγή της Universal Cable Productions, της Valhalla Entertainment και της Telvisa USA.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.