Το Cinemax Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Warrior"

0

Το Cinemax, το θυγατρικό δίκτυο του HBO παρήγγειλε τον επεισόδιο-πιλότο του "Warrior", μιας νέας τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται σε μια ιδέα του θρυλικού action-star και master των πολεμικών τεχνών Bruce Lee.

Η σειρά περιγράφεται σαν ένα αιματοβαμμένο δράμα που ιχνηλατεί το μονοπάτι ενός χαρισματικού πλήν ηθικά διεφθαρμένου πολεμιστή που πέφτει σε κρίση, όταν η μακρόχρονη εκστρατεία του για εκδίκηση, υπονομεύεται.

Σύμφωνα με το Deadline, τo project αποτελούσε ένα όνειρο ζωής για τον Bruce Lee καθώς είχε ασχοληθεί και είχε γράψει αρκετά κείμενα σε ένα διάστημα αρκετών χρόνων, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να υλοποιήσει λόγω του ξαφνικού και μυστηριώδη θανάτου του.

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Jonathan Tropper ("Banshee", "This Is Where I Leave You"), βασισμένος στα χειρόγραφα κείμενα που έγραψε ο ίδιος ο Bruce Lee και που ανακάλυψε η κόρη του Shannon Lee, υπεύθυνη της εταιρείας Bruce Lee Enterprises.

Την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Justin Lin (Fast & Furious, Star Trek 3), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Troy Craig Poon και την Shannon Lee.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.