Το Cinemax Παρήγγειλε Το "The Boys"

0

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε αναφερθεί στην προσπάθεια των Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview") να βρούν τηλεοπτική στέγη για την μεταφορά του "The Boys", του comic που έγραψε ο Garth Ennis και εικονογράφησε ο Darick Robertson. Μια προσπάθεια που σήμερα μόλις μάθαμε ότι στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το ιδιαίτερα δύσκολο θεματικά project κατέληξε στο δίκτυο Cinemax.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, όμως οι περισσότεροι απο αυτούς είναι διεφθαρμένοι απο την φήμη και την δόξα και συχνά παρουσιάζουν ανάρμοστες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο, η CIA δημιούργησε μια υπερ-ομάδα ασφαλείας, γνωστή και σαν οι "The Boys", που καθήκον της είναι να επιβλέπει την κοινότητα των σούπερ ηρώων."

Το δίδυμο των Rogen και Goldberg που έχει ήδη υλοποιήσει και την μεταφορά του comic "Preacher", που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαϊου στο AMC, θα υλοποιήσει το project με σεναριογράφο τον Eric Kripke, τον δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς "Supernatural".

Η υλοποίηση της τηλεοπτικής μεταφοράς του "The Boys" απο το Cinemax, αποτελεί μια ριψοκίνδυνη κίνηση για το δίκτυο, καθώς το ύφος του είναι ιδιαίτερα σκοτεινό, βίαιο και με υψηλό κόστος παραγωγής.

Το "The Boys" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σοβαρών κινήσεων εκ μέρους του Cinemax, που έχει ήδη υλοποιήσει το "Outcast", (πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου), ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και την υλοποίηση του "The Skin Trade", της τηλεοπτικής μεταφοράς της νουβέλας του George R.R. Martin ("Game of Thrones")...

Το Cinemax Παρήγγειλε Το "The Boys"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.