Το Cinemax Απέκτησε Το "The Skin Trade" Του George R.R. Martin

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Cinemax (θυγατρικό δίκτυο του HBO) απέκτησε τα δικαιώματα του "The Skin Trade", της νουβέλας του George R.R. Martin ("Game of Thrones") που εκδόθηκε το 1988 μέσα απο την ανθολογία "Dark Visions". To 2013, η νουβέλα κυκλοφόρησε και σαν comic απο την Avatar Press και τους καλλιτέχνες Daniel Abraham και Mike Wolfer.

"Η ιστορία εστιάζει στον Willie Flambeaux - έναν εισπράκτορα χρεών που τυχαίνει να είναι και λυκάνθρωπος - και της φίλης του Randi Wade, μιας ιδιωτικής ερευνήτριας που ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό πίσω απο μια σειρά φόνων, στην παρακμάζουσα βιομηχανική τους πόλη."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει η Kalinda Vazquez ("Once Upon a Time"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον George R.R. Martin, ο οποίος δήλωσε:

"Πάντα πίστευα ότι υπήρχε μια τηλεοπτική σειρά (ή και ένα κινηματογραφικό φίλμ) στον Willie Flambeaux και την Randi Wade. Οσοι απο εσας γνωρίζετε την ιστορία του 'Doorways', του προβληματικού πιλοτικού επεισοδίου του ABC στις αρχές της δεκαετίας του 90', μπορεί να θυμάστε ότι αυτό που ουσιαστικά προσπαθούσα να πουλήσω ήταν το 'Skin Trade'. Το 1991 ταξίδεψα στο Los Angeles για κάποιες σχετικές συναντήσεις, αλλά τελικά τα κατάφερα δυο δεκαετίες αργότερα."

Η μεταφορά του "The Skin Trade" αποτελεί μέρος της συμφωνίας που έχει συνάψει ο συγγραφέας με το HBO και εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την τηλεοπτική σειρά "Captain Cosmos"....

The-Skin-Trade---George-R.R.-Martin

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.