Το CBS Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Limitless"

0

Το δίκτυο CBS παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Limitless", την τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Neil Burger, που κυκλοφόρησε το 2011 και είχε ως πρωταγωνιστές τους Bradley Cooper και Robert Deniro.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Brian Sinclair, ο οποίος ανακαλύπτει το μυστηριώδες χάπι NZT, το οποίο ξεκλειδώνει το 100% των νοητικών του δυνατοτήτων. Άμεσα αποκτά διανοητικά ταλέντα και έχει διάφορες ενοράσεις, που του αποφέρουν πολλά λεφτά και του εξασφαλίζουν ωραίες γυναίκες και απεριόριστη επιτυχία. Όμως η ονειρεμένη ζωή του γίνεται σύντομα ένας ζωντανός εφιάλτης, καθώς για όλα υπάρχει ένα τίμημα..

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Craig Sweeny, ενώ την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Neil Burger, ο σκηνοθέτης της κινηματογραφικής ταινίας.

Την παραγωγή της σειράς θα αναλάβουν ο Bradley Cooper, ο Todd Phillips, το δίδυμο των Alex Kurtzman και Roberto Orci ("Star Trek"), αλλά και η Leslie Dixon που έγραψε το σενάριο της ταινίας, βασισμένη στη νουβέλα "The Dark Fields", του Alan Glynn.

Οι πρώτες ενδείξεις μαρτυρούν ότι το κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει τις επιπτώσεις του περίφημου χαπιού NZT-48 σε διαφορετικούς ανθρώπους μέσα σε διαφορετικές ιστορίες, κάτι που φαντάζει αρκετά ενδιαφέρον καθώς η πρωτότυπη παρουσίαση των επιπτώσεων ήταν και το μυστικό της επιτυχίας της ταινίας.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.