Το CBS Παρήγγειλε Το "Rush Hour" Και Το "Limitless"

0

Το δίκτυο CBS παρήγγειλε το "Limitless" και το "Rush Hour", τις τηλεοπτικές μεταφορές των αντίστοιχων κινηματογραφικών ταινιών.

"Limitless"

limitless-cbs

"Η ιστορία ακολουθεί τον Brian Sinclair, ο οποίος ανακαλύπτει το μυστηριώδες χάπι NZT, το οποίο ξεκλειδώνει το 100% των νοητικών του δυνατοτήτων. Άμεσα αποκτά διανοητικά ταλέντα και έχει διάφορες ενοράσεις, που του αποφέρουν πολλά λεφτά και του εξασφαλίζουν ωραίες γυναίκες και απεριόριστη επιτυχία. Όμως η ονειρεμένη ζωή του γίνεται σύντομα ένας ζωντανός εφιάλτης, καθώς για όλα υπάρχει ένα τίμημα..

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Craig Sweeny ("Elementary"), ενώ την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Marc Webb (The Amazing Spider-Man 2).

Πρωταγωνιστούν οι Jake McDorman ("Shameless"), Jennifer Carpeneter ("Dexter"), Mary Elizbaeth Mastrantonio ("The Abyss"), Hill Harper ("CSI: NY"), Dillon Mathews, Wellington Barrientos, Kristoffe Brodeur, Henry Gagliardi, Eve Lora, Kathleen Hays.

Την παραγωγή της σειράς θα αναλάβουν ο Bradley Cooper, ο Todd Phillips, το δίδυμο των Alex Kurtzman και Roberto Orci ("Star Trek"), αλλά και η Leslie Dixon που έγραψε το σενάριο της ταινίας, βασισμένη στη νουβέλα "The Dark Fields", του Alan Glynn.


"Rush Hour"

rush-hour-cbs

"Η ιστορία εστιάζει στον Lee (Jon Foo), τον σχολαστικό αξιωματικό της αστυνομίας του Hong Kong που θα ταξιδέψει στο στο Los Angeles για μια αστυνομική έρευνα. Εκεί θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον James Carter (Justin Hires) τον αλλαζονικό ντετέκτιβ της αστυνομίας του Los Angeles."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Bill Lawrence ("Scrubs") και Blake McCormick ("Cougar Town"), που εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Jeff Ingold, Brett Ratner, Arthur Sark και τον Jon Turtletaub ("National Treasure") που σκηνοθέτησε τον πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Jon Foo ("The Protector"), Justin Hires ("21 Jump Street"), Henry Ian Cusick ("Lost"), Aimee Garcia ("Dexter"), Jessika Van ("The Messengers"), Kirk Fox ("Parks and Recreation"), Page Kennedy, Stephen Hibbert, Jim Lau, Alfred Hsing.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.