Το CBS Παρήγγειλε Το "BrainDead"

0

Το δίκτυο CBS παρήγγειλε το "BrainDead", μια νέα τηλεοπτική σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι.

"Η ιστορία εστιάζει στην Laurel (Mary Elizabeth Winstead), την κόρη μιας πολιτικής οικογένειας Δημοκρατικών που εγκατέλειψε την Washington για να γίνει δημιουργός ντοκυμαντέρ, αλλά αναγκάζεται να επιστρέψει στην οικογενειακή επιχείρηση όταν ο αδελφός της χρειάζεται πολιτική βοήθεια. Ομως μέσα απο την πρώτη της δουλειά στην Washington, η Laurel θα ανακαλύψει δυο πράγματα: Η κυβέρνηση έχει πάψει να δουλεύει και μια φυλή εξωγήινων έχει έρθει στη Γή και έχει φάει τα μυαλά πολλών γερουσιαστών και υπαλλήλων του Κονγκρέσου."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Robert King και Michelle King ("The Good Wife"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Ridley Scott, Nina Tassler και David Zucker.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς Robert & Michelle King:

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα show που θα ήταν μια μίξη τρόμου και διανοητικής πολιτικής. Και θεωρήσαμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις ειδήσεις του σήμερα - όχι απευθείας, αλλά σαν την εισαγωγή μιας ταινίας τρόμου."

Ενώ σύμφωνα με την Nina Tassler, Πρόεδρο Ψυχαγωγίας του CBS:

"Ο Robert και η Michelle έχουν δημιουργήσει μια συναρπαστική και αυθεντική ιδέα, που διαθέτει χιούμορ, σασπένς και μεταφυσική χροιά. Ενα εγχείρημα που ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε στους τηλεθεατές μας το επόμενο καλοκαίρι."

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Laurel βρίσκεται η Mary Elizabeth Winstead ("Scott Pilgrim vs. the World", "Abraham Lincoln: Vampire Hunter"), ενώ το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει και την συμμετοχή του Danny Pino ("Cold Case", "SVU"), που θα υποδυθεί τον Γερουσιαστή και μεγαλύτερο αδελφό της Laurel, αλλά και του Aaron Tveit ("Graceland").

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που περιγράφεται σαν μια μίξη του "The Strain" και του "The West Wing", θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα το καλοκαίρι του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.