Το CBS Παρήγγειλε Το "Bathory"

0

Το CBS παρήγγειλε το "Bathory", μια νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει σε μια απο τις πιο σκοτεινές γυναικείες φιγούρες της Ευρωπαϊκής ιστορίας.

"Η σειρά αφηγείται την ιστορία της δούκισσας της Ουγγαρίας, Elizabeth Báthory, μια γυναίκα γνωστή και ως η Δούκισσα του Αίματος ή Δούκισσα Dracula. Θεωρούμενη ως η πιο διάσημη κατά συρροήν δολοφόνος, η Báthory κατά την διάρκεια του 16ου αιώνα βασάνισε και δολοφόνησε περισσότερα απο 600 κορίτσια. Η Báthory είναι επίσης γνωστή για τις βαμπιρικές της τάσεις, καθώς φημολογείται ότι έπινε το αίμα των κοριτσιών. Τελικά η Báthory συνελήφθει, βασανίστηκε και καταδικάστηκε, παραμένοντας έγκλειστη στην απομόνωση μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της ζωής της."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο David Eick ("Battlestar Galactica", "Falling Skies"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Joel Silver.

Η διάσημη ιστορία της δούκισσας που έκανε μπάνιο με το αίμα παρθενων κοριτσιών, με σκοπό της διατήρησης της ομορφιάς της, μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο το 2009, με την μέτρια ταινία "The Countess", που έγραψε και σκηνοθέτησε η Julie Delpy.

Την υλοποίηση της σειράς έχουν αναλάβει η Lionsgate TV και η Silver Pictures.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.