Το CBS Παρήγγειλε Την Τηλεοπτική Σειρά "Moreau"

0

Το δίκτυο CBS παρήγγειλε την τηλεοπτική σειρά "Moreau", μια ακόμη μεταφορά - αυτή τη φορά στην τηλεόραση - της διάσημης sci-fi νουβέλας "The Island of Dr. Moreau" του H.G. Wells ("War of the Worlds", "The Time Machine").

"Ενας ναυαγός διασώζεται στη θάλασσα και μεταφέρεται σε ένα νησί. Εκεί, έκπληκτος θα ανακαλύψει ότι το νησί κατοικείται απο όντα που είναι αποτέλεσμα μίξης ανθρώπων και ζώων, ανατριχιαστικά πειράματα ενός ιδιοφυούς πλήν παρανοϊκού επιστήμονα."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς δεν θα είναι άνδρας αλλά γυναίκα, με το όνομα Dr. Katherine Moreau, μια ευφυής και ατρόμητη γυναίκα που επεκτείνει τα όρια της ιατρικής μέσα απο τολμηρό, πρωποριακό επιστημονικό πειραματισμό και θεραπευτικές αγωγές, στο ιδιωτικό και ανεξάρτητο οικονομικά νησί-νοσοκομείο.

"The Island of Dr. Moreau"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο Phillip Iscove ("Sleepy Hollow"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Frank Marshall και Robert Zotnowski.

Εκτός ομως απο την τηλεοπτική σειρά, η διάσημη νουβέλα θα μεταφερθεί για ακομή φορά και στον κινηματογράφο, σε μια νέα παραγωγή που ετοιμάζουν απο κοινού η Appian Way του Leonardo DiCaprio και η Warner Bros..

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.