Το CBS Παρήγγειλε Τα Πρώτα 13 Επεισόδια Του "Battle Creek"

0

Το δίκτυο CBS παρήγγειλε τα πρώτα 13 επεισόδια του "Battle Creek", της νέας τηλεοπτικής σειράς του Vince Gilligan, δημιουργού του περίφημου "Breaking Bad".

"Η σειρά εστιάζει στον detective Russ Agnew (Dean Winters) και τον πράκτορα του FBI Milton Chamberlain (Josh Duhamel), δυο ανθρώπους με τελείως διαφορετικές απόψεις που θα καταλήξουν να συνεργαστούν ο ένας δίπλα στον άλλο. Μαζί θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα: μπορεί ο κυνισμός, η πονηριά και η παραπλάνηση να καθαρίσουν τους κακόφημους δρόμους της πόλης Battle Creek του Michigan, εν μέσω έλλειψης πόρων, ή μήπως η αφέλεια και η εμπιστοσύνη θα κάνουν την δουλειά?"

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου έχουν αναλάβει ο Vince Gilligan και ο showrunner David Shore ("House"), ενώ στη σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Bryan Singer ("The Usual Suspects", "X-Men"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Dean Winters ("Oz", "30 Rock"), Josh Duhamel ("Las Vegas"), Aubrey Dollar, Kal Penn, Janet McTeer, Edward Fordham, Jr..

Το "Battle Creek" θα να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, ενώ η άλλη σειρά του Gilligan, το "Better Call Saul" (το spin off του "Breaking Bad"), αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.