Το CBS Παρήγγειλε τον Πιλότο Του "Secret Six"

0

Το CBS παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Secret Six" μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο comic της DC Comics, που δημιούργησε ο συγγραφέας E. Nelson Bridwell και εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Frank Springer, στην δεκαετία του 60'.

Σύμφωνα με το Variety, η πλοκή έχει ως εξής:

"Η σειρά ακολουθεί έξι διφορούμενους ξένους, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες και μυστικό παρελθόν, που συγκεντρώνονται απο μια αινιγματική φιγούρα που τους εκβιάζει για να δουλέψουν ως ομάδα, με σκοπό την αποκάλυψη της διαφθοράς στην εταιρική και πολιτική ελίτ."

Η σειρά comics που θυμίζει αρκετάκάτι απο το "Suicide Squad", φιλοξένησε κατά καιρούς πολλούς και διάφορους comic χαρακτήρες όπως ο Bane, η Harley Quinn και ο Deadshot, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ποιοί απο αυτούς θα εμφανιστούν στην τηλεοπτική σειρά.

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Rick Muirragui ("Suits"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού, μαζί με τους Bill Lawrence και Jeff Ingold.

Αν και το τηλεοπτικό σύμπαν της DC Comics υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια με τις ανάλαφρες σειρές "Arrow", "The Flash", "Supergirl" και "Legends of Tomorrow", η δημιουργία της υπηρεσίας streaming DC Universe και η κυκλοφορία μέσω αυτής της τηλεοπτικής σειράς "Titans", φανερώνει την διάθεση της DC για πιο σκοτεινές και πιο βίαιες σειρές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.