Το CBS Ετοιμάζει Το "Clarice"

0

Είκοσι εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του φίλμ "The Silence of the Lambs" (1991) του Jonathan Demme και είκοσι χρόνια μετά το φίλμ "Hannibal" (2001) του Ridley Scott, ο χαρακτήρας της Clarice Starling επιστρέφει, αυτή τη φορά όμως στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, το δίκτυο CBS παράγγειλε το "Clarise", μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα εξευρενήσει τον χαρακτήρα που στην πρώτη κινηματογραφική ταινία ενσάρκωσε η Jodie Foster και στην δεύτερη η Julianne Moore. Το "Clarice" θα αποτελέσει την δεύτερη τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του "Silence of the Lambs", καθώς το διάστημα 2013-2015 το δίκτυο NBC πρόβαλε την σειρά "Hannibal".

"Η σειρά εξελίσσεται το 1993, αμέσως μετά τα γεγονότα του 'Silence of the Lambs' και ρίχνει φως στην ανείπωτη, προσωπική ιστορία της Clarice Starling, καθώς αυτή επιστρέφει στο πεδίο της δράσης για να καταδιώξει κατα συρροή δολοφόνους και σεξουαλικά αρπακτικά."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Alex Kurtzman ("Fringe", "Star Trek: Discovery") και Jenny Lumet ("The Mummy", "Rachel Getting Married"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των Alex Kurtzman και Jenny Lumet:

"Ύστερα απο περισσότερα απο 20 χρόνια σιωπής, έχουμε το προνόμιο να δώσουμε φωνή σε μια απο τις πιο μακροχρόνιες ηρωίδες, την Clarice Starling. Η γενναιότητα και η πολυπλοκότητα της Clarice πάντοτε φώτιζαν τον δρόμο, αν και η προσωπική της ιστορία παρέμενε στο σκοτάδι. Όμως η δική της ιστορία είναι αυτή που χρειαζόμαστε σήμερα, ο αγώνας της, η αντοχή της, η νίκη της. Η ώρα είναι τώρα και για πάντα."

Αν και ο χαρακτήρας της Clarice αποτελεί εναν πολύ αξιόλογο γυναικείο χαρακτήρα, η επιτυχημένη αξιοποίηση του στην τηλεόραση θα κριθεί κατά κύριο λόγο απο την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει και την ποιότητα των ιστοριών του τηλεοπτικού φορμάτ. Δυο κομβικά σημεία που αν το CBS δεν προσέξει, τότε το αποτέλεσμα θα είναι άλλη μια αδιάφορη αστυνομική σειρά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.