Το CBS Ανανέωσε το "Under the Dome"

0

Αν και η σειρά "Under the Dome" βρίσκεται μόλις στη μέση της πρώτης της σαιζόν, αυτό δεν εμπόδισε το δίκτυο CBS στο να ανανεώσει τη σειρά και για δεύτερο χρόνο.

"Βασισμένο στη best-seller νουβέλα του Stephen King, η σειρά λαμβάνει χώρα στο Chester’s Mill, μια μικρή πόλη της περιοχής New England όπου ξαφνικά και ανεξήγητα αποκόπτεται απο τον υπόλοιπο κόσμο με έναν τεράστιο και διάφανο θόλο. Οι κάτοικοι της πόλης προσπαθούν να επιβιώσουν στις μετα-αποκαλυπτικές συνθήκες, ψάχνοντας ταυτόχρονα για απαντήσεις σχετικά με το πως δημιουργήθηκε αυτό το φράγμα, απο που ήρθε και το πώς θα φύγει."

Με μέσο όρο τηλεθέασης πάνω απο 13 εκατομμύρια θεατές, το "Under the Dome" αποτελεί μια απο τις πιο επιτυχημένες φετινές σειρές του CBS, αν και η υποδοχή της απο τους κριτικούς δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμή.

Αν και το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά ενδιαφέρον, η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, καθώς τα επεισόδια που ακολούθησαν εστίασαν περισσότερο στίς προσωπικές υποθέσεις των κατοίκων της πόλης και λιγότερο στον υπερφυσικό θόλο που έχει αποκλείσει την πόλη τους απο τον υπόλοιπο κόσμο.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Brian K. Vaughan ("Lost"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Stephen King, Steven Spielberg, Justin Falvey ("Falling Skies"), Darryl Frank ("The Borgias") και Stacey Snider.

Πρωταγωνιστούν οι Mike Vogel, Dean Norris, Britt Robertson, Rachelle Lefevre, R. Keith Harris, Colin Ford, Richard Bachellor, Dave Blamy, Kwajalyn Brown, John Elvis, Aisha Hinds, Alexander Koch, Mackenzie Lintz, Natalie Martinez, Colin Owens.

Με τους θαυμαστές της νουβέλας να ισχυρίζονται ότι το υλικό δεν είναι αρκετό για δεύτερη σαιζόν, η απόφαση του CBS να ανανεώσει τη σειρά σίγουρα αποτελεί μεγάλο ρίσκο.

Το CBS, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα αρνητικά σχόλια κατάφερε να πείσει τον Stephen King να γράψει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σαιζόν που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2014.

Με βάση το ευφυές & διεστραμμένο μυαλό του Stephen King, το "Under the Dome" θα μπορούσε να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, αν απεφεύγε το μελλόδραμα και τα κλισέ, εστιάζοντας περισσότερο στο θόλο και λιγότερο στούς αδιάφορους χαρακτήρες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.