Το CBS All Access Παρήγγειλε Το "Star Trek Strange New Worlds"

0

Το CBS All Access παρήγγειλε το "Star Trek Strange New Worlds", την spinoff τηλεοπτική σειρά από το σύμπαν του "Star Trek", που εστιάζει στον χαρακτήρα του Christopher Pike.

Σύμφωνα με το TVLine, η νέα σειρά ακολουθεί τους χαρακτήρες των Pike, Spock και Number One, δέκα χρόνια πρίν αναλάβει την ηγεσία του U.S.S. Enterprise ο Captain Kirk.

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Akiva Goldsman ("Fringe", "Titans", "Star Trek: Picard"), σε συνεργασία με τους Alex Kurtzman ("Star Trek", "Star Trek Into Darkness") και Jenny Lumet ("Star Trek: Discovery", "The Mummy"), τους παραγωγούς των σειρών "Star Trek: Discovery" και "Star Trek: Picard".

Όσον αφορά το cast, τον Christopher Pike θα υποδυθεί ο Anson Mount ("Hell on Wheels", "Star Trek: Discovery"), τον Spock θα υποδυθεί ο Ethan Peck ("Penny Dreadful: City of Angels"), "Star Trek: Discovery"), ενώ η Rebecca Romijn ("X-Men", "Star Trek: Discovery") θα υποδυθεί την Number One.

Αν και έχουμε χάσει την μπάλα με τις σειρές του "Star Trek" και το χρονικό μπέρδεμα που τις περιβάλλει, η ατμόσφαιρα τους είναι όμορφη και πάντοτε διχάζουν τους πολλούς θαυμαστές του franchise.

Το "Star Trek Strange New Worlds" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.