Το CBS All Access Ετοιμάζει Το "The Man Who Fell To Earth"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το CBS All Access ετοιμάζει το "The Man Who Fell To Earth", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του 1976, που σκηνοθέτησε ο Nicolas Roeg με πρωταγωνιστή τον David Bowie.

Το κινηματογραφικό φίλμ εστίαζε σε εναν εξωγήινο που συντρίβεται στη Γή, την ώρα που αναζητούσε μια μέθοδο για να μεταφέρει νερό στον δικό του πλανήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τηλεοπτική σειρά θα στηριχθεί στο βασικό κορμό της ιστορίας, αλλά θα διαθέτει και αρκετά νέα στοιχεία και εναν διαφορετικό εξωγήινο, ο οποίος αν και αρκετά προηγμένος θα πρέπει να μάθει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να βρεί και εναν τρόπο για την επιβίωση του δικού του είδους.

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει ο Alex Kurtzman ("Star Trek", "Fringe", "The Island") και η Jenny Lumet, βασισμένοι στη νουβέλα του Walter Tevis, που ενέπνευσε και το κινηματογραφικό φίλμ.

Σύμφωνα με τον Alex Kurtzman:

"Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ιστορία επιστημονικής φαντασίας, για να εξερευνήσουμε το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος απο την οπτική ενός εξωγήινου που δεν έχει ιδέα για την αγάπη, την ανθρώπινη κατανόηση και την σύνδεση.

Η πρωτοποριακή νουβέλα του Walter Tevis, μας έδωσε εναν Τεχνολογικό Θεό Willy Wonka απο εναν άλλο πλανήτη, ενσαρκωμένος απο την θρυλική ερμηνεία του David Bowie, που προφήτεψε την επίδραση του Steve Jobs και του Elon Musk στον κόσμο μας. Αυτή η σειρά θα προσπαθήσει να φανταστεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη μας και αυτό μέσα απο τα μάτια ενός εξωγήινου που θα πρέπει να μάθει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, την ώρα που μάχεται για την επιβίωση του δικού του είδους."

Η πρώτη σεζόν της σειράς που αποτελεί μια παραγωγή της CBS TV Studios αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.