Το BBC Και Το FX Ετοιμάζουν Το "Great Expectations"

0

Ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία τους στην τηλεοπτική σειρά "Taboo", το BBC και το Αμερικανικό FX ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, καθώς ετοιμάζουν το "Great Expectations", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Charles Dickens.

Η δημοφιλής νουβέλα έχει μεταφερθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με πιο πρόσφατη την κινηματογραφική μεταφορά του 2012, από τον σκηνοθέτη Mike Newell και με πρωταγωνιστές τους Ralph Fiennes και Helena Bonham Carter.

"Ενα ταπεινό, ορφανό αγόρι, μετατρέπεται ξαφνικά σε έναν gentleman, με την βοήθεια ενός άγνωστου ευεργέτη..."

Το σενάριο της νέας τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο Steven Knight ("Peaky Blinders", "Amazing Grace", "Taboo"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott, Tom Hardy, Dean Baker, David W Zucker και Kate Crowe, την ομάδα παραγωγής πίσω απο τις τηλεοπτικές σειρές "A Christmas Carol" και "Taboo".

Σύμφωνα με τον δημιουργό Steven Knight:

"Η μεταφορά έργων του Dickens, είναι μια πραγματική απόλαυση. Επέλεξα το 'Great Expectations' ως την επόμενη δουλειά μου, όχι μόνο λόγω των διαχρονικών χαρακτήρων, αλλά και για την πολύ επίκαιρη ιστορία του. Μια ιστορία ταξικής κινητικότητας και ταξικού πείσματος, αφηγούμενη μέσα από μια πολύ συναισθηματική και πολύ προσωπική αφήγηση πρώτου προσώπου. Ως γιος σιδερά και εγώ, το ταξίδι του Pip από το σιδεράδικο στην κοινωνία είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα."

Η limited σειρά που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στα τέλη του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.