Το Apple Tv Ετοιμάζει Το "The Shrink Next Door"

0

Αν και έχουν περάσει έξι μήνες από την επίσημη έναρξη του Apple Tv+, η υπηρεσία streaming της Apple δεν έχει καταφέρει να ενθουσιάσει ακόμη το κοινό, καθώς καμία από τις νέες σειρές της δεν κατάφερε να γίνει hit. Βέβαια, η Apple δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα τόσο εύκολα, καθώς διαθέτει τα απαιτούμενα κεφάλαια για να συνεχίσει την προσπάθεια και τον σχεδιασμό για νέες παραγωγές. Μια από αυτές τις παραγωγές είναι και το "The Shrink Next Door", ένα project που σύμφωνα με το THR είναι βασισμένο στο ομώνυμο podcast της Wondery.

"Η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία ενός χαρισματικού ψυχίατρου, ο οποίος σιγά σιγά παίρνει στα χέρια του την ζωή ενός από τους ασθενείς του."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Georgia Pritchett ("Veep", "Succession"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner, ενώ την σκηνοθεσία των επεισοδίων έχει αναλάβει ο Michael Showalter ("The Big Sick").

Το Apple Tv Ετοιμάζει Το "The Shrink Next Door"

Στο ρόλο του ψυχίατρου θα βρεθεί ο Paul Rudd ("Ant-Man"), ενώ στο ρόλο του ασθενή του θα βρεθεί ο Will Ferrell ("Daddy's Home"), ένα πρωταγωνιστικό δίδυμο που είχε συνεργαστεί και στις ταινίες του franchise "Anchorman".

Η πρώτη σεζόν του "The Shrink Next Door" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.