Το Apple Tv+ Ετοιμάζει Το "The Essex Serpent"

0

Αν και το Apple Tv+ έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό, η υπηρεσία streaming της πάμπλουτης μαμάς Apple συνεχίζει να επενδύει σε νέο περιεχόμενο και κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές που είναι βασισμένες σε βραβευμένα βιβλία. Μια από αυτές είναι και το "The Essex Serpent", η τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης, βραβευμένης νουβέλας της Sarah Perry, που εκδόθηκε το 2016.

"Η ιστορία ακολουθεί την Cora Seaborne στο Λονδίνο του 1893, μια γυναίκα που έμεινε πρόσφατα χήρα, ύστερα από έναν δύσκολο γάμο γεμάτο κακοποίηση από τον πλούσιο και βίαιο σύζυγο της. Σύντομα η Cora αποφασίζει να φύγει από το Βικτοριανό Λονδίνο και μετακομίζει στο μικρό χωριό Aldwinter του Essex. Εκεί, θα αποκτήσει εμμονή με μια τοπική δεισιδαιμονία, που κάνει λόγο για την φημολογούμενη επιστροφή ενός μυθικού τέρατος, γνωστού και ως το Ερπετό του Essex."

Το Apple Tv+ Ετοιμάζει Το "The Essex Serpent"

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Anna Symon ("Deep Water", "Mrs. Wilson"), ενώ στη σκηνοθεσία θα βρεθεί η Clio Barnard ("Dark River", "The Selfish Giant").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Cora Seaborne, βρίσκεται η Claire Danes ("Homeland") που αντικατέστησε την Keira Knightley ("Pirates of the Carribean"), ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του υπόλοιπου cast.

Το "The Essex Serpent" που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022, ενώ μέσα στο 2021 αναμένεται να διατεθεί το πιο βαρύ χαρτί (μέχρι σήμερα) του Apple Tv+, το "Foundation", η τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Isaac Asimov....

 

Το Apple Tv+ Ετοιμάζει Το "The Essex Serpent"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.