Το Apple Tv Ετοιμάζει Το "Lisey’s Story"

0

Αν και η παρουσίαση του Apple Tv, που έλαβε χώρα πρίν απο μερικές ημέρες, δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα, το σίγουρο είναι πως η Apple είναι αποφασισμένη να κoντράρει το Netflix, επενδύοντας σε σειρές με πρωτοκλασάτα ονόματα. Μια απο αυτές τις σειρές είναι και το "Lisey’s Story", η τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Stephen King.

"Η ιστορία ακολουθεί την Lisey Landon, την χήρα του Scott Landon, ενός πολύ δημοφιλούς συγγραφέα. Έχουν περάσει δυο χρόνια απο τον θάνατο του συζύγου της και η Lisey βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης του γραφείου του. Όμως, μια σειρά γεγονότων θα φέρει αντιμέτωπη την Lisey με συγκεκριμένες αλήθειες γύρω απο τον σύζυγο της, αλήθειες που η ίδια είχε καταπιέσει και ξεχάσει."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο ίδιος ο Stephen King, ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει ο σκηνοθέτης J.J. Abrams.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Variety, o Stephen King δήλωσε:

"To Lisey’s Story είναι ενα απο τα αγαπημένα μου βιβλία και θα ήθελα πολύ να το δω στην τηλεόραση, ειδικά τώρα που υπάρχει αυτή η δημιουργική ελευθερία στις πλατφόρμες streaming, αλλά και στα συνδρομητικά δίκτυα. Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στην τηλεόραση, καθώς στην ταινία έχεις μόλις δυο ώρες για να μεταφέρεις ενα βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση έχεις δέκα ώρες."

Όσον αφορά το casting, στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lisey Landon θα βρεθεί η Juliane Moore ("Still Alice"), ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα ονόματα που θα την πλαισιώσουν.

Η σειρά που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

 

Το Apple Tv Ετοιμάζει Το "Lisey’s Story"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.