Το Apple TV+ Ετοιμάζει Την Σειρά "Disclaimer"

0

Το Apple Tv+ ετοιμάζει το "Disclaimer", μια νέα τηλεοπτική σειρά με πολύ υψηλό προφίλ, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της το Renee Knight.

"Η ιστορία ακολουθεί την Catherine Ravenscroft, μια επιτυχημένη και καταξιωμένη ερευνήτρια-δημοσιογράφο, που έφτιαξε την σπουδαία καριέρα της αποκαλύπτοντας τις κρυμμένες παραβάσεις μεγάλων οργανισμών. Όταν μια ενδιαφέρουσα νουβέλα που γράφτηκε από έναν χήρο, εμφανίζεται στο κομοδίνο του κρεβατιού της, η Catherine συνειδητοποιεί έντρομη πως είναι ο βασικός χαρακτήρας σε μια ιστορία που ήλπιζε πως είχε θαφτεί καλά στο παρελθόν. Μια ιστορία που αποκαλύπτει το πιο σκοτεινό της μυστικό. Ένα μυστικό που νόμιζε πως το γνώριζε μόνο η ίδια."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Alfonso Cuarón ("Children of Men", "Gravity", "Roma"), ο οποίος εκτός από το σενάριο έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων. Στο πλευρό του και στην θέση των διευθυντών φωτογραφίας θα βρεθούν οι καταξιωμένοι Emmanuel Lubezki ("Gravity") και Bruno Delbonnel ("Amélie").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Cate Blanchett ("The Lord of the Rings") και Kevin Kline ("A Fish Called Wanda"), ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του υπόλοιπου cast.

Με έναν κορυφαίο σκηνοθέτη του κινηματογράφου στο τιμόνι και ένα δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο, το "Disclaimer" αναμένεται σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά μυστηρίου...

 

Το Apple TV+ Ετοιμάζει Την Σειρά "Disclaimer"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.