Το Apple TV+ Ετοιμάζει Την Σειρά "Dark Matter"

0

Πίσω στο 2016 είχαμε γράψει για την κινηματογραφική μεταφορά του "Dark Matter" απο την Sony, του bestseller που έγραψε ο Blake Crouch ("Wayward Pines"). Το project που θα σκηνοθετούσε ο Roland Emmerich τελικά δεν υλοποιήθηκε ποτέ και πλέον φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της τηλεόρασης, καθώς η υπηρεσία streaming Apple Tv+ συμφώνησε με την Sony Pictures Television.

"Ο Jason Dessen, ένας κβαντικός φυσικός, είχε κάποτε μπροστά του μια λαμπρή ερευνητική καριέρα. Ύστερα όμως από την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της φίλης του και τη γέννηση του γιου του, αυτό το μέλλον εκτροχιάστηκε. Τώρα πλέον καθηγητής σε ένα μικρό κολέγιο του Chicago και με μια ζεστή και τρυφερή οικογενειακή ζωή, ο φυσικός απάγεται σε έναν κόσμο όπου η κβαντική πολυκοσμική θεωρία του έχει εξελιχθεί σε μια πλήρως τελειοποιημένη τεχνολογία για πολυδιάστατη μεταφορά.
Σε ένα παράλληλο κόσμο, ο Jason δεν παντρεύτηκε ποτέ την φίλη του και δεν απέκτησαν ποτέ τον γιό τους. Ο Jason είναι πλέον αποφασισμένος να επιστρέψει σε αυτή τη ζωή, όμως ειδεχθής δυνάμεις στην εναλλακτική πραγματικότητα συνωμοτούν για να τον σταματήσουν, πριν να αποκαλύψει τις εγκληματικές ενέργειες που διετέλεσαν για να δημιουργήσουν αυτή την απίστευτη τεχνολογία."

Το Apple TV+ Ετοιμάζει Την Σειρά "Dark Matter"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα γράψει ο ίδιος συγγραφέας του βιβλίου Blake Crouch, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Matt Tolmach και David Manpearl.

Το βιβλίο του Blake Crouch που χαρακτηρίστηκε σαν ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, εκδόθηκε το 2016 και έγινε σχεδόν αμέσως best-seller και μεταφράστηκε σε περισσότερες από 35 γλώσσες. Με μια πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή που θυμίζει κάτι από το "Looper" με τον Bruce Willis, το "Dark Matter" μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ αξιόλογη τηλεοπτική σειρά και ένα hit που το Apple Tv+ χρειάζεται πάρα πολύ, καθώς οι παραγωγές που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να ενθουσιάσουν...

 

Το Apple TV+ Ετοιμάζει Την Σειρά "Dark Matter"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.