Το AMC Θα Μεταφέρει Τη Νουβέλα "The Son"

0

Σύμφωνα με το deadline, το τηλεοπτικό δίκτυο AMC θα μεταφέρει στη τηλεόραση τo "The Son", την best-selling νουβέλα του Philipp Meyer.

"Το The Son είναι μια ιστορία που καταγράφει την επιρροή της βίας στην Αμερικανική Δύση, μέσα απο τις ζωές των McCulloughs, μια φιλόδοξη οικογένεια τόσο ανθεκτική και επικίνδυνη, όσο και η γή που διεκδικούν.
Η αγάπη, η τιμή, τα παιδιά, όλα θυσιάζονται στο όνομα της φιλοδοξίας καθώς η οικογένεια εξελίσσεται σε μια απο τις πιο πλούσιες δυνάμεις του Τέξας, μια δυναστεία αξεπέραστου πλούτου και προνομίων.
Ομως, όπως και σε όλες τις αυτοκρατορίες, οι McCulloughs θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους."

Ο συγγραφέας της νουβέλας Philipp Meyer θα συμμετέχει ως παραγωγός, μαζί με τους Lee Shipman και Brian McGreevy, το δίδυμο που μετέφερε (όχι και τόσο επιτυχημένα) και την νουβέλα "Hemlock Grove", στο Netflix.

Με υπόθεση που εστιάζει στην εγκαθίδρυση της Αμερικής σαν υπερδύναμη μέσα απο την αιματοβαμμένη άνοδο και πτώση μιας αυτοκρατορίας πετρελαίου του Τέξας, το "The Son" φαντάζει σαν ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα για το AMC, που βρίσκεται σε αναζήτηση των νέων σειρών που θα αντικαταστήσουν επάξια, το "Breaking Bad" & το "Mad Men".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.